ABC Web BV registreert uw domeinnaam en verzorgt de technische koppeling van uw domeinnaam. U kan op een veilige manier gebruik maken van e-mail en koppeling naar uw website. Deze diensten zijn inbegrepen voor iedere domeinnaam registratie.
Een .be domein is na registratie vrijwel onmiddellijk beschikbaar voor gebruik. Het .be TLD is voornamelijk interessant voor Belgische bedrijven en bedrijven die een belangrijke klanten basis in België hebben.

Registreer uw .be domein vanaf € 10,- / jaar inclusief URL en E-mail forwarding!
Net zoals een .be domein, is ook een .vlaanderen domein vrijwel onmiddellijk na registratie gebruiksklaar. Dankzij de Europese Privacy wetgeving worden adres en persoonsgegevens voor particulieren niet publiekelijk gepubliceerd (buiten het e-mail adres). Ideaal voor Vlaamse bedrijven om lokaal nieuwe klanten aan te trekken.

Registreer uw .vlaanderen domein vanaf € 28,- / jaar inclusief URL en E-mail forwarding!
Net zoals een .be domein, is ook een .brussels domein vrijwel onmiddellijk na registratie gebruiksklaar. Dankzij de Europese Privacy wetgeving worden adres en persoonsgegevens voor particulieren niet publiekelijk gepubliceerd (buiten het e-mail adres). Ideaal voor ondernemingen actief in Europa en Brussel om nieuwe klanten aan te trekken.

Registreer uw .brussels domein vanaf € 28,- / jaar inclusief URL en E-mail forwarding!
Net zoals een .be domein, is ook een .eu domein vrijwel onmiddellijk na registratie gebruiksklaar. Dankzij de Europese Privacy wetgeving worden adres en persoonsgegevens voor particulieren niet publiekelijk gepubliceerd (buiten het e-mail adres). Ideaal voor Europese bedrijven om zowel lokaal als binnen Europa nieuwe klanten aan te trekken.

Registreer uw .eu domein vanaf € 15,- / jaar inclusief URL en E-mail forwarding!
Een .nl domein is vrijwel direct beschikbaar voor gebruik. Het Nederlandse domein is de beste manier om nieuwe Nederlandse klanten aan te trekken, waar internet zeer diep is geïntegreerd in de dagelijkse gang van zaken.

Registreer uw .nl domein vanaf € 15,- / jaar inclusief URL en E-mail forwarding!
Het .de domein is het grootste landen TLD in Europa, en benadert een grote markt die zeer actief is op internet. Een niet te onderschatten toegevoegde waarde om uw website en bedrijf meer potentieel te geven. Dankzij de hoge technische eisen naar agenten toe heeft dit domein ook een goede reputatie. Een .de domein is gemiddeld 3 uur na registratie klaar voor gebruik.

Registreer uw .de domein vanaf € 25,- / jaar inclusief URL en E-mail forwarding!
Een .com domein is gemiddeld binnen 1 uur beschikbaar voor gebruik. Het oudste en meest gebruikte domein ter wereld geniet nog steeds de meeste bekendheid. Voor iedere website een interessante overweging en ideaal indien uw lokale domeinnaam reeds ingenomen is.

Registreer uw .com domein vanaf € 20,- / jaar inclusief URL en E-mail forwarding!
Het .net domein is naast .com ook een zeer aantrekkelijk internationaal domein. U geniet van een hoge bekendheid en makkelijk te onthouden domeinnaam. Gemiddeld gezien kan u uw .net domeinnaam binnen 1 uur gebruiken na registratie.

Registreer uw .net domein vanaf € 20,- / jaar inclusief URL en E-mail forwarding!
.org domeinnamen zijn voornamelijk bedoeld voor vzw's en andere organisaties en geniet hiervoor vaak de voorkeur. Het geeft een duidelijk beeld naar de gebruiker toe. Een .org domeinnaam is net zoals andere internationale domeinnamen gemiddeld binnen 1 uur na registratie gebruiksklaar.

Registreer uw .org domein vanaf € 20,- / jaar inclusief URL en E-mail forwarding!
.info domeinnamen zijn, zoals de naam doet vermoeden, voornamelijk bedoeld voor informatieve websites, al is dit zeker geen vereiste. Het heeft iets minder uitstraling dan de andere internationale broertjes maar kan nog steeds een zeer aantrekkelijk alternatief vormen. Gemiddeld gebruiksklaar 3 uur na registratie.

Registreer uw .biz domein vanaf € 20,- / jaar inclusief URL en E-mail forwarding!
Het .biz domein is voornamelijk bedoeld voor zakelijke websites, wederom geen vereiste. Interessant voor Engelstalige websites met het doel op Amerikaanse klanten. Het .biz domein is beschikbaar gemiddeld 3 uur na registratie.

Registreer uw .biz domein vanaf € 20,- / jaar inclusief URL en E-mail forwarding!